1) How can I access the service?
Ans: user can access the service via web http://www.3flix.tv (or)
by downloading the 3flix app on Google playstore.

2) How to subscribe through APP?
Ans: a) Open APP, in home page click on subscribe to watch button which is available on the current running program, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button.
b) Open APP, Click on menu icon present on the EPG list and then click on subscribe button, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button.
c) Open APP, Click on layout toggle button and then long press on any channel then click on subscribe button, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button

3) How to Subscription through WAP?
Ans: a) Open WAP, in home page click on subscribe to watch button which is available on the current running program, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button.
b) Open WAP, Click on menu icon present on the EPG list and then click on subscribe button, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button.
c) Open WAP, Click on layout toggle button and then long press on any channel then click on subscribe button, a packs page should open with a subscribe button, click on that subscribe button.

4) How do I subscribe?
Ans: Users can subscribe
via USSD by dialing *2424# and selecting the desired plan
via SMS by texting 3FLIX to 2424

5) How can I cancel my subscription?
Ans: a) Open APP and Click on menu button available on the top left corner of the home page Click on subscriptions button, then my packs page will open and display the subscribed package with unsubscribe button. Click on unsubscribe and click on confirm.
b) Open WAP Click on menu button available on the top left corner of the home page Click on subscriptions button, then my packs page will open and display the subscribed package with unsubscribe button. Click on unsubscribe and click on confirm.
c) Via sms i.e Send SMS as “STOP 3FLIX” to 2424.

6) List of available Channels? 1 MUSIC
AZURFA
IRAWO
TALENT SPORTS
GAMETOON
FILMBOX AFRICA
DOCUBOX
X2D
TVC NEWS
ALJAZEERA
1 COMEDY
PLAY PLUS
TRIBUTES
PEACE TV
FIGHT BOX
SILVER BIRD
FASHION BOX
360 TUNEBOX
TVC
NTA
DOVE VISION
YORUBA SWAGA
DUBAI TV
GOD TV
CARE WORLD
9XM
9X JALWA
B4U MOVIES
B4U MUSIC
RAJ PARIWAR
BOOGLE BOLLYWOOD
TV5
RAJNEWS TELUGU
RAJMUSIX TELUGU
VISSA TV
CHANNEL WIN
MAKKAH
MADINAH
B4U AFLAM
VTV GUJARATI

7) How to search a channel?
Ans: Click on search button on the top right corner of home page, then enter a channel name then it should display the respected channel. Click on that channel.

8) How to add a channel as favourite?
Ans: a) Click on menu icon present on the list in home page and then click on Add to favourite button.
b) Click on any program in home page and then click on add to favourite button.
c) Click on layout toggle button and then long press on any channel then click on add to favourite button.
d) Click on any channel in grid view and then click on add to favourite button.

9) How to open a favourite added channel?
Ans: Click on menu button available on the top left corner of the home page, Click on favourites button,it will open and should display favourite added channels Click on available favourite channel

10) How to remove a channel from your favourite?
Ans: Click on menu button available on the top left corner of the home page, Click on favourites button, It will open and should display favourite added channel Long press on any channel, then a delete button should available on top right corner Click on that delete button.

11) Can I delete multiple favorite channels at a time?
Ans: Yes. You can select all channels by long press on channel and then click on delete.

12) How can I delete multiple favorite channels at a time?
Ans: Click on menu button available on the top left corner of the home page Click on favourites button. It will open and should display favourite added channel Long press on long press on multiple channels which you want to delete, then a delete button should available on top right corner. Click on that delete button.


13) How to set a reminder for a program? Ans: Click on set reminder button available on any future program, then click on confirm.

14) How to remove a reminder?
Ans: a) Click on menu button available on the top left corner of the home page Click on reminders button, In that page selected program is available on that page with remove reminder button, Click on that remove reminder button.
b) In live to page a remove reminder button is available on the program which is already set a reminder. Click on that remove reminder button.

15) How to add profile picture?
Ans: Click on menu button available on the top left corner of the home page Click on profile pic place holder available on to left corner and then select a photo